Cookies

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku Více informací

Akce

Filtry
Po Út St Čt So Ne
30
1.
Tomáš Záborec - DŘEVOMALBY
2.
Tomáš Záborec - DŘEVOMALBY
3.
Tomáš Záborec - DŘEVOMALBY
4.
Tomáš Záborec - DŘEVOMALBY
5.
Tomáš Záborec - DŘEVOMALBY
6.
Tomáš Záborec - DŘEVOMALBY
7.
Tomáš Záborec - DŘEVOMALBY
8.
Tomáš Záborec - DŘEVOMALBY
9.
Tomáš Záborec - DŘEVOMALBY
10.
Tomáš Záborec - DŘEVOMALBY
11.
Tomáš Záborec - DŘEVOMALBY
12.
Tomáš Záborec - DŘEVOMALBY
Prohlídka Toulcova dvora s průvodcem
13.
Tomáš Záborec - DŘEVOMALBY
14.
Tomáš Záborec - DŘEVOMALBY
15.
Tomáš Záborec - DŘEVOMALBY
Sex, gender a samičky v zoologii - Doc. Ing. Karolína Brandlová, Ph.D.
16.
Tomáš Záborec - DŘEVOMALBY
17.
Tomáš Záborec - DŘEVOMALBY
18.
Tomáš Záborec - DŘEVOMALBY
19.
Tomáš Záborec - DŘEVOMALBY
Václav Bořánek - Horsemanship III. (praktické ukázky a cvičení pro výchovu jezdce a koně pod sedlem 2. díl)
Ovčí den
Prohlídka Toulcova dvora s průvodcem
20.
Tomáš Záborec - DŘEVOMALBY
Ovčí den
Den stromů
21.
22.
Konference EVVO pro učitele mateřských škol | Ekovýchova není žádné drama - Ale může být
23.
24.
Kurz Lesní mysli – finské metody aktivní relaxace, psychohygieny a péče o duševní zdraví v přírodě
Krok za krokem-jíme jinak-fermentované potraviny a nápoje I.
25.
26.
Prohlídka Toulcova dvora s průvodcem
27.
28.
29.
Podzimní farmaření
Dny "otevřených dveří" v keramické dílně
30.
Podzimní farmaření
Dny "otevřených dveří" v keramické dílně
Do přírodní zahrady za párem živých kozlíků | Exkurze do MŠ Kytička
31.
Dny "otevřených dveří" v keramické dílně
1 2 3
Kategorie
Štítky
Zrušit filtr
Čtvrtek 24.10.   
Cyklus čtyř setkání k osvojení praktických dovedností, jak v každodenním životě najít rovnováhu, předcházet vyčerpanosti a jak si udržet vnitřní energii. Kurz Lesní mysli - finské metody aktivní relaxace, psychohygieny a péče o duševní zdraví v přírodě. Akce probíhá v krásném prostředí Toulcova dvora a Meandrů Botiče. Ve Finsku je Lesní mysl zavedenou značkou a označují ji za „balíček...
dospělí od 15 let
Čtvrtek 24.10.   
Nutná registrace
Obsazeno
Dopad našeho stravování na klima není zanedbatelný. Jak v maximální míře využít a zároveň kvalitně a chutně připravit potraviny z vlastních nebo lokálních zdrojů? Přijďte si vyzkoušet přípravu, nechat se inspirovat, ochutnat a odnést si kultury pro domácí fermentování.