Cyklus seminářů KYTKY K JÍDLU - Tajemství babiččiny špajzky
![cyklus-seminaru-kytky-k-jidlu-tajemstvi-babicciny-spajzky](files/thumb_30d4e64d1bf1af5c5b093f235aea958e.jpg)
Milí návštěvníci Toulcova dvora, dovolujeme si Vás pozvat na cyklus přednášek, workshopů a procházky na téma jedlých bylin. Cyklus povede zkušená lektorka Jana Vlková, garantka projektu Kytky k jídlu, autorka několika knih o jedlých rostlinách a hlavně vášnivá bylinkářka.
Kurzy budou probíhat od listopadu 2022 do dubna 2023 a dozvíte se na nich, proč a jak jsou plané rostliny pro náš organismus důležité, jak se v nich vyznat, kde je najít, co kdy a jak sbírat. Ve workshopech dostanete také praktické tipy pro jejich zpracování, vyzkoušíte si výrobu bylinného octa a na procházce se budete s rostlinami moci seznámit osobně. Cyklus se skládá z pěti setkání, na která je možné se hlásit jednotlivě nebo se přihlásit na celý cyklus.
Těšíme se s Vámi na viděnou.
Termíny:
Čtvrtek 3.11. 2022 - Tajemství babiččiny špajzky ( přednáška + workshop)
Čtvrtek 26.1. 2023 - Ocet čtyř zlodějů (wokshop)
Čtvrtek 2.3.2023 – Proč jíst plané rostliny (přednáška)
Čtvrtek 30.3.2023 – Jak sbírat a skladovat plané rostliny (přednáška)
Čtvrtek 27.4.2023 – Procházka za jedlými bylinami (procházka s výkladem)
Začátek vždy v 17:30
Doba trvání: 2-3 hodiny
Cena: Jednotlivé setkání 310Kč
Cyklus pěti setkání 1400Kč
Pro přihlášení na celý cyklus prosíme pište na email: spolekprovoz@toulcuvdvur.cz